gids-klinimetrie3.png


GIDS-klinimetr​​ie​​
voor fysiotherapeuten

Vragenlijsten software die werkt voor u en uw cliënten

 

Wat is het en wat zijn de voord​​elen?

Met GIDS-Klinimetrie* krijgt u als behandelaar snel en eenvoudig inzicht in het verloop van een behandelreeks.  Waar vrijwel alle algemene diensten op Internet u de mogelijkheid bieden invullers met elkaar te vergelijken (en statistische informatie over alle invullers te verschaffen), is GIDS erop gericht een invuller met zichzelf te vergelijken (in de tijd). Alles is gericht op het zelfstandig kunnen afhandelen van een invulling door een cliënt, ook als deze door ouderdom of zijn of haar aandoening daarin beperkt is. De behandelaar verliest zo weinig mogelijk tijd en raakt er normaalgesproken alleen bij betrokken als het behandelverloop moet worden ingezien.

Met GIDS-Klinimetrie kunt u:

 

  • ...het eventuele effect van uw behandelingen aantonen.

  • ...behandelingsdoelstellingen vaststellen en beheren.

  • ...behandelprogramma's met elkaar vergelijken.

  • ...voldoen aan praktijkeisen zorgverzekeraars.

Hoe werkt het?

Bij de eerste invulling geeft de cliënt aan waarin de aandoening of klacht hem/haar het meest beperkt. Aan de hand hiervan wordt een behandelingsdoelstelling bepaald. Tijdens de behandelperiode kunnen grafieken worden opgevraagd waarin de vragenlijstrespons wordt afgezet tegen het fasemoment van de behandelingsdoelstelling.

 gids-klinimetrie2.png

Hoe zit het met de veiligheid?

GIDS-Klinimetrie draait met 'client'- en 'root'-certificaten op het ASP .Net/SharePoint 2013 platform. Daarnaast kan uw praktijk-account worden gekoppeld worden aan het IP-adres van uw praktijk. Werken onder uw account is dan alleen mogelijk vanaf uw praktijkadres, ook als iemand uw certificaat of wachtwoord bemachtigd heeft. De vragenlijstinvullingen komen in een documentfolder waarop alleen de groep van uw praktijkaccounts schrijf- en leesrechten heeft. Dit gebeurt automatisch bij het aanmelden van uw praktijk.

Anonimiteit gegevens.

De enige relatie tussen de vragenlijstrespons van een persoon en de client in kwestie, is gelegen in het cliëntnummer. Op geen enkele andere wijze kan uit de vragenlijst-informatie worden afgeleid om welke persoon het gaat. U kunt ervoor kiezen hetzelfde cliëntnummer als in de praktijkadministratie te gebruiken of u kunt GIDS een (opvolgend) cliëntnummer laten maken (dat u dan eventueel als vrij cliënt- of behandelsessie-attribuut in uw praktijkadministratie opneemt).

Wat koop ik?

U kunt gratis de software gebruiken, maar u kunt ook volledig ingerichte praktijkwerkplekken voor uw cliënten bij ons aanschaffen of huren. De aanraakschermen met ruime invoervakken en grote, goed leesbare karakters maken GIDS-Klinimetrie uitermate gebruiksvriendelijk en laagdrempelig. Nog eenvoudiger wordt het met de optionele smartcard. De cliënt wordt daarmee automatisch correct aangemeld. U kunt de smartcard-lezers in overleg ook integreren met gebruik van apparatuur en andere behandelvoorzieningen. Wij zoeken de mogelijkheden graag voor u uit.

gids-klinimetrie.png

Wat kost het?

De bureaus/consoles inclusief touch-screen all-in-one pc kosten 50 euro per maand inclusief BTW voor een periode van drie jaar. De cloud-software mag u kosteloos gebruiken. Prijzen integratie uitgifte van smartcards zijn op aanvraag.  


Direct beginnen zonder aanschafkosten!

Van  € 1150,-      voor € 50,-

 

 

Belangrijkste eigenschappen

Effect van behandeling aantonen
Behandelprogramma's met elkaar vergelijken
Behandelings-doelstellingen vaststellen en beheren

Voldoen aan praktijkeisen zorgverzekeraars

 

Proberen? Vul de naam van uw organisatie in om te beginnen. U wordt doorgeleid naar het registratieprogramma.

Heeft u vragen over de registratie of over het programma neem dan contact met ons op via:
tel. 050-3 168 168.

​​​© 2018 MetaMicro automatisering BV ​​